Hvordan bliver min hjemmeside synlig på Google?

Hvordan bliver min hjemmeside synlig på Google? Det er et spørgsmål vi ofte får fra frustrerede virksomhedsejere. 

Sandheden er, at der er mange faktorer der spiller ind, når du vil have din hjemmeside frem i søgeresultater på Google. I denne artikel kan du læse mere om hvad du selv kan gøre og få en forklaring på, hvorfor din nye hjemmeside ikke bliver vist i søgeresultater med det samme. 

Derfor vises din nye hjemmeside ikke på Google

Hvis en hjemmeside er helt ny og netop udgivet, vil du ikke kunne finde den på Google med det samme. Det skyldes, at Google først skal indeksere din hjemmeside. Og hvad er indeksering? Det kan sammenlignes med opbevaring af dokumenter, som bliver indekseret i et kartotek. En anden sammenligning kunne være et bibliotek, som har et indeks over alle deres bøger. På samme måde registrerer Google alle hjemmesider, og indekserer dem i deres kartotek = Googles søgeresultater. 

Det tager naturligvis noget tid, før Google har haft mulighed for at indeksere din hjemmeside og registrere indholdet, så det dukker op i søgeresultatet. Heldigvis kan du sende din hjemmeside ind til Google ved at bruge værktøjet Google Search Console. 

Tilføj din hjemmeside via Google Search Console

Når du har sat din hjemmeside i luften, er det en god idé at tilføje den på Google Search Console. Her kan du tilføje dit sitemap, så Google kan indeksere alle undersider på din hjemmeside. Du kan læse mere om Google Search Console i Googles Support.

Ønsker du hjælp til Google Search Console, er du velkommen til at kontakte os. 

Derfor vises en ældre hjemmeside ikke på Google

At din hjemmeside er gammel og indekseret, er ikke en garanti for at være øverst i søgeresultaterne på Google. Der er flere faktorer der spiller ind, når Google rangerer hjemmesider på Google, bl.a.: 

  • Din hjemmeside har https.
  • Din hjemmeside har gode tekster der omhandler emner der er relevante for dine ydelser/produkter.
  • Din hjemmeside har en god hastighed.

Kom frem på Google med SEO tekster

Et godt værktøj til at komme højere op i rangering på Google er ved at bruge SEO tekster. En SEO tekst er forfattet specifikt til at rangere på bestemte søgeord. Det er forskelligt hvor lang teksten behøver at være. Ved søgeord der har høj konkurrence, er det en god idé at have en længere tekst. 

Det er vigtigt at teksten er velskrevet og er relevant for indholdet på hjemmesiden. 

Husk på at det tager tid at få bedre rangering på Google. Det gælder især søgeord med høj konkurrence. Det er derfor vigtigt at være tålmodig. 

Hos Komenti tilbyder vi SEO tekster til alle erhverv. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til tops. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *