Logo design

Kontakt os

Professionelt logo design

Få en unik visuel identitet

Hos Komenti fokuserer vi på at skabe unikke visuelle identiteter med grafisk design. Vi leverer skræddersyede logoer, der fortæller en stærk historie om din virksomhed. Uanset om du er en nystartet virksomhed eller ønsker at forny dit nuværende brand, er vi her for at hjælpe dig med at skabe et logo, der skiller sig ud.

Unikt design

Vi designer et unikt logo til din virksomhed, baseret på dine ønsker og krav til farver og udseende.

Filtyper

Når dit nye logo er færdigt, sender vi i flere filformater: PNG, AI, PDF, JPEG og SVG.

Du ejer designet

Når vi designer et logo, overdrage vi rettighederne til dig, når vi du modtager de færdige filer.

Personlig rådgivning

Når vi står for dit nye logo design, kommunikere du direkte med vores mediegrafiker om ønsker til design og ændringer.

Fast pris på logodesign

Unikt logo design til din virksomhed

Vi holder det simpelt. En fast pris for dit nye logo design. Ønsker du at tilkøbe design af visitkort og/eller designmanuel er det også en mulighed. 

Du får 2-4 udkast inden for 3-4 hverdage fra din første samtale med vores grafiker. 

Har du brug for andre grafiske opgaver til online eller print medier, er vi også klar til at hjælpe med det. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. 

  • Design af logo 3.000 kr.
  • Design af visitkort 1.000 kr.
  • Designmanual 1.000 kr.
  • Grafisk arbejde på timebasis 800 kr.

    Pris pr. time.

  • Rentegning fra 800 kr.

    Rentegning af eksisterende logo.

Vejen til et nyt logo

Simpelt og nemt

Det er kodeordene bag vores proces, når vi designer dit nye logo. Du har meget at se til i hverdagen, og derfor skal det være nemt at få et nyt logo. Og aftalen skal være til at gennemskue. Vi følger en simpel plan. 

Indledende samtale

Vi tager først en snak om dine behov og ønsker. Her spørger vi ind til dine designpræferencer og din virksomhed. Denne samtale tager vi typisk over telefon

Vi designer

Vi går i gang med at designe dit nye logo. Vi udarbejder 2-4 forslag, som vi sender til dig. Ud af disse vælger du et logo, som vi kan arbejde videre med, hvis du ønsker rettelser.

Levering af logo

Når du er tilfreds med logoets design, sender vi det til dig i relevante filtyper, når vi har modtaget betaling for opgaven. Du ejer herefter rettighederne til logoet.

Hvorfor vælge os?

Lad os samarbejde om dit næste projekt

Der er mange gode grunde til at vælge os, hvis vi selv skulle svare. Men vi vil lade vores kunder klare den i stedet. 

FAQ

Spørgsmål vi ofte får

Når du har haft den første samtale med vores mediegrafiker om dine ønsker til designet, modtager du første udkast på logo inden for 3-4 hverdage.

Har du bestilt flere grafiske opgaver vil der være længere leveringstid. Den informerer vi om, inden vi starter. 

Når du bestiller et nyt logo får du 2-4 forslag tilsendt. 

Ja! 

Du får 2-4 forslag tilsendt. Det forslag du synes bedst om, arbejder vi videre med. 

Processen starter med en indledende samtale, hvor vi lærer din virksomhed at kende. Vi diskuterer dine ønsker, mål og målgruppe for at skabe en dybdegående forståelse af dine behov.

Absolut. Vores designer arbejder tæt sammen med dig for at skabe et logo, der afspejler din virksomheds identitet, værdier og stemning.

Når du har betalt for designet, så er rettighederne dine. Du kan altså gøre, hvad du vil med dit nye logo. 

Det er vigtigt for os, at du kan bruge dit logo til lidt af hvert. Derfor får du også logoet i flere forskellige filformater. På den måde kan du bruge logoet til både hjemmeside, sociale medier og trykte medier.

Du får følgende filer:

AI
PDF
PNG
JPEG
SVG

Vi kan hjælpe med de fleste grafiske opgaver til både print og online medier. 

Kontakt os gerne med din opgave, så tager vi en snak om det. 

Vores logo designpakke inkluderer indledende konsultation, udvikling af flere logo forslag, feedback og redigering samt levering af det endelige logo i forskellige formater til brug på print og digitalt.

Vi følger en proces, hvor vi indarbejder din feedback og ideer i designet. Dit input er afgørende for at sikre, at det endelige logo opfylder dine forventninger. Er du ikke tilfreds med vores forslag, tilpasser vi efter din feedback.

Hvorfor få et professionelt logo?

Logo skaber genkendelighed

Der findes mange billige og gratis løsninger på internettet, hvor du hurtigt kan lave et logo. Det er dog ikke en langsigtet løsning, hvis man ønsker et logodesign der er unikt og kan bruges til tryk. 

Med et logo udarbejdet af en professionel logodesigner, får du et unikt logo der kan bruges til trykte medier. Logoet skaber genkendelighed hos dine kunder, og det er med til at skabe dit brand. 

Når vi designer et logo til din virksomhed, foregår det i tæt samarbejde med dig. Vi lytter til dine ønsker til slutresultatet og arbejder med den viden. 

 

Hvad koster et logo?

Fast pris på logo design

Vi har gjort prisen for design af logo helt simpelt. For 3.000 kr. får du et unikt logodesign i forskellige filformater, som du kan bruge på hjemmeside, sociale medier og til trykte medier. 

Vi udarbejder 2-4 forslag, og det forslag du bedste kan lide, arbejder vi videre med ud fra dine ønsker. Vi bestræber os på at levere forslagene hurtigt, så vi kan komme i mål med dit nye logo på kort tid.

Vi sender først regningen, når vi er blevet enige om et færdigt design. Når betalingen er modtaget, sender vi logoet i flere forskellige filformater.