WordPress hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud

Hvilken type hjemmeside skal du bruge?
Hvor mange undersider skal du bruge? (F.eks. forside, kontakt, om os m.m.)
Skal hjemmesiden/webshoppen være på flere sprog?
Har du brug for ekstra funktioner?
Ønsker du hjælp til logo?
Ønsker du hjælp til tekster?
Hvornår vil du gerne have hjemmesiden klar?
Udfyld dine informationer og få et uforpligtende tilbud
Ved at udfylde denne formular bekræfter du, at vi må kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Hvilken type hjemmeside skal du bruge?
Hvor mange undersider skal du bruge? (F.eks. forside, kontakt, om os m.m.)
Skal hjemmesiden/webshoppen være på flere sprog?
Har du brug for ekstra funktioner?
Ønsker du hjælp til logo?
Ønsker du hjælp til tekster?
Hvornår vil du gerne have hjemmesiden klar?
Udfyld dine informationer og få et uforpligtende tilbud
Ved at udfylde denne formular bekræfter du, at vi må kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Hjemmesider i WordPress skræddersyet til dine behov og præferencer

Professionelt webdesign

Jeg tror på, at en professionel hjemmeside bør være nem at opnå. Derfor tilbyder jeg skræddersyede WordPress hjemmesider til priser og aftaler der er gennemskuelige.

Jeg designer brugervenlige hjemmesider efter dine ønsker og behov. Ved at have en professionel WordPress hjemmeside øger du dine chancer for online succes.

Skræddersyet

Jeg designer en skræddersyet WordPress hjemmeside, der passer til dine behov. Få en ny og professionel hjemmeside lige som du ønsker.

Mobilvenlig

Jeg sørger for, at hjemmesiden er responsivt. Det betyder, at du får en professionel WordPress hjemmeside der er køreklar på alle platforme og devices.

Fast pris

Jeg giver altid en fast pris på din nye WordPress hjemmeside. Aftalen og prisen skrives ind i en kontrakt. Du skal derfor ikke være bange for ekstra regninger.

Personlig rådgivning

Du snakker altid med den samme person, når du skal have din nye hjemmeside. Så er der styr på kommunikationen.

Lille virksomhed med højt til loftet

Hvem er Komenti?

Hos Komenti finder du et lille hold bestående af Annika (webdesigner/tekstforfatter) og Christina (mediegrafiker). Sammen hjælper vi virksomheder med grafiske opgaver. 

Når du vælger Komenti til at lave din nye WordPress hjemmeside, er det Annika der bliver din webdesigner og kontakt under hele forløbet. 

Det betyder, at du ikke bliver kastet rundt mellem medarbejdere, når du har brug for at kontakte os.

Priser fra 7.500 kr.

Tilbud baseret på opgaven

Jeg vil gerne gøre det nemt for dig, at finde prisen på din nye WordPress hjemmeside. Derfor har vi en basis pris, som der regnes ud fra, når der skal bestemmes pris på en ny hjemmeside.

Standard prisen er beregnet på en hjemmeside med 5 undersider. Hjemmesiden er med standard funktioner, som f.eks.

 • Design af undersider
 • Tilmelding til nyhedsbrev
 • Kontaktformular
 • Licens til Elementor Pro 
 • Opsætning af blogskabelon

Har du brug for flere sider, tilbyder jeg dem til en fast pris på 500 kr. pr. side. 

Hvis du ønsker ekstra funktioner som f.eks. bookingløsning, så laver jeg et tilbud baseret på dine ønsker. Jeg giver også gerne tilbud på tekstforfatning og SEO.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud til din opgave.

Hjemmeside

kr 7.500 kr. ekskl. moms
 • Design efter dine ønsker
 • Op til 5 undersider* (inkl. forside)
 • 5 stockbilleder fra vores udvalg
 • WordPress med Elementor Pro
 • Responsiv/mobilvenlig
 • 500 kr. pr. ekstra underside
Min proces mod en ny WordPress hjemmeside

Simpelt og nemt

Jeg har en simpel og klar proces der sikrer, at du får den hjemmeside, du drømmer om, uden besvær.

Indledende samtale

Vi starter med en indledende samtale, hvor vi diskuterer dine behov og ønsker. Jeg spørger ind til din designstil og virksomhed for at skabe det rette udgangspunkt. Denne samtale tager vi typisk over telefonen eller et onlinemøde.

Du sender materiale

Når jeg har de nødvendige materialer, dvs. tekster og billeder, begynder jeg designprocessen. Før jeg går i gang, informerer jeg dig om den forventede leveringstid af din nye WordPress hjemmeside.

Vi designer hjemmesiden

Jeg arbejder på designet og sender dig et link, når jeg har en første version klar. Du har mulighed for at give feedback og foreslå ændringer.

Rettelser

Baseret på din feedback tilpasser jeg hjemmesiden. Når jeg er færdige, sender jeg et link til dig, hvor du kan se resultatet. Har du brug for flere rettelser, tager vi det her.

Overdragelse

Når hjemmesiden er godkendt, bliver designet lagt op på dit domæne. Jeg sørger for, at den er fuldstændig køreklar og online.

Support

Efter lanceringen står jeg til rådighed med support, hvis du har brug for hjælp. Du kan også vælge en fast serviceaftale, hvis du ønsker det.

Hvorfor vælge os?

Hvad vores kunder siger

Jeg kunne godt skrive en lang rapport om, hvorfor du skal vælge Komenti til at designe din nye WordPress hjemmeside.
Men vores kunder fortæller det meget bedre.

Hvorfor vælge et nyt design?

Du skal elske din hjemmeside

Design af hjemmesider i wordpress

Groft sagt kan et dårligt design være årsag til færre kunder. I dag benytter de fleste mobil eller computer, når der skal findes frem til et produkt eller en serviceydelse. Hvis den potentielle kunde kommer ind på en side med dårligt design, vil man ofte forlade den hurtigt igen.

Med et nyt og gennemtænkt design kan du øge dit salg, da besøgende bliver på din hjemmeside længere tid. Designet skal ikke kun være æstetisk tiltalende, det skal også være brugervenligt, mobilvenligt og hurtigt.

Hvis du ikke selv er glad for din hjemmeside, er der en god chance for, at dine kunder heller ikke kan lide den. Med en helt ny side, som er designet ud fra dine ønsker, kan du få et salgsværktøj, som du elsker.

Når du vælger mig til at designe din hjemmeside, garanterer jeg et brugervenligt design, der er optimeret til mobil og hurtighed.

Se flere WordPress hjemmeside eksempler i vores cases her.

Skal jeg lave din nye hjemmeside?

Jeg er her for at hjælpe dig

Hvis du er klar til at tage skridtet mod en ny WordPress hjemmeside, så er jeg her for at hjælpe dig. Vi er en mindre virksomhed, og du vil altid kommunikere direkte med mig (Annika) – den samme person, der designer din hjemmeside. Dette skaber en gnidningsfri og klar kommunikation.

Teknisk sprog behøver ikke at være forvirrende. Jeg taler et sprog, der er nemt at forstå. Hvis der er noget, der kræver yderligere forklaring, gør jeg det med glæde.

Tag det første skridt mod din nye WordPress hjemmeside i dag. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud, og lad os finde ud af, hvordan jeg kan løse din opgave på bedste vis.

Her er der ingen ekstra regninger og lange kontrakter

WordpPress hjemmeside uden binding

Det er ikke vigtigt om din virksomhed er stor eller lille, gammel eller ny. Det er aldrig sjovt at binde sig til lange aftaler med udsigt til store udgifter. 

Derfor er det altid helt simpelt, når du køber en WordPress hjemmeside hos os. 

Vi har aldrig binding, når du køber en hjemmeside. Når du har betalt for webdesignet, er det din ejendom. 

Det er frivilligt om du ønsker en serviceaftale, og denne binder du dig kun til i 6 måneder. 

Vi udarbejder altid en kontrakt, som sammen med vores faste betingelser udgør et simpelt og fair aftalegrundlag. Kontrakten er ikke kun til for vores skyld. Den er der også for dig.

Se vores tidligere opgaver

Vi laver altid hjemmesiderne baseret på de ønsker kunden selv har. Smag er subjektivt, og derfor er det også vigtigt, at du som kunde har medbestemmelse. Herunder kan du se nogle af vores tidligere opgaver til inspiration. Hjemmesiderne er opsat i WordPress med Elementor Pro.

FAQ

Spørgsmål vi ofte får

WordPress er et CMS-system, hvor du nemt kan administrere indholdet på din hjemmeside. WordPress er en nem og fleksibel platform, der gør det nemt at tilpasse siden.

Når vi har bygget din nye hjemmeside, kan du selv varetage opdateringerne. Vi kan også hjælpe dig med vores WordPress support. 

WordPress er et CMS system, som du gratis kan benytte til din hjemmeside. Det betyder også, at du sagtens kan få en WordPress hjemmeside gratis. 

Det du betaler for er:

 • Webhotel
 • Domæne
 • Premium plugins og temaer
 • Hjælp fra en professionel webdesigner

 

Du skal altså kun betale ekstra, hvis du vælger at benytte premium plugins og temaer samt får hjælp fra en webdesigner og WordPress ekspert.

WordPress kræver, at du har et webhotel til dit domæne. Det kan du få igennem vores serviceaftaler eller en af de mange andre udbydere, der tilbyder WordPress webhoteller. 

Om WordPress er svært er en subjektiv holdning. Hvis du i forvejen har en del IT erfaring, vil det helt naturligt være nemmere for dig, at finde rundt i systemet. 

Hos Komenti er det vigtigt for os, at det er nemt for dig at have en hjemmeside. Derfor tilbyder vi både serviceaftaler, undervisning samt videguides. 

Vi leverer typisk første udkast inden for 4-8 uger. Leveringstiden afhænger af, hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser, samt hvilken type hjemmeside der er tale om.

Vi oplyser altid om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud. 

Hvis du gerne vil have en WordPress hjemmeside guide, kan vi selvfølgelig hjælpe med det. 

Vi kan både lave videguides, som forklarer hvordan du laver rettelser på hjemmesiden m.m. Vi kan også tilbyde undervisning og serviceaftaler. 

Prisen afhænger af din hjemmeside, og vi giver gerne et tilbud i kombination med tilbud på din hjemmeside. 

WordPress i sig selv er gratis. Når vi designer en WordPress hjemmeside benytter vi den anerkendte sidebygger Elementor Pro. 

Elementor Pro er en licensbaseret løsning til WordPress. Licensen til dette er indregnet i prisen på din hjemmeside, og du skal derfor ikke bekymre dig om ekstra omkostninger til Elementor hverken nu eller i fremtiden. 

Såfremt du ønsker ekstrafunktioner, som ikke kan klares med et gratis plugin eller Elementor Pro, tager vi en dialog med dig om prisen til en evt. årlig licens. Så får du et klart overblik over omkostningerne. 

Domæne

Domænet er din hjemmesides navn. Der betales en årlig afgift for at eje dette domæne. Et .dk domæne koster f.eks. 60 kr./år. Dette betales direkte til DK-hostmaster.

Webhotel/hosting

Hvis du vil gøre brug af dit domæne, er det nødvendigt, at du har et webhotel/hosting. Webhotellet sørger altså for, at du har en aktiv hjemmeside. Det er også på webhotellet, at du kan oprette e-mails med dit domænenavn.

Du vælger selv, hvilket webhotel du ønsker. Vi tilbyder supportaftaler inkl. webhotel.

Nej. Der er ingen binding, og der kommer heller ikke en ekstraregning i fremtiden. Det skal være nemt at gennemskue, og derfor får du én pris, som er den eneste, du skal betale for webdesignet.

Når vi har designet din nye hjemmeside, er den din.

Efterfølgende omkostninger: årlig domæneafgift, webhotel og evt. supportaftale.

Vi tilbyder en fast supportaftale, klippekort samt support på timebasis. Du vælger selv, om du ønsker en fast aftale. 

Du står som udgangspunkt selv får tekster og korrektur.

Men hvis du har brug for hjælp til tekster eller korrektur, giver vi gerne et tilbud på tekstforfatning eller korrektur

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

Nemt og gratis CMS

Der findes mange CMS (hjemmesideprogrammer) på markedet. Her kan du vælge alt mellem løsninger, der har en dyr abonnementspris og løsninger, der er helt gratis. WordPress er i den sidstnævne kategori. Når du vælger en WordPress hjemmeside, skal du altså ikke tænke på, hvad WordPress koster. For det er nemlig helt gratis og kan installeres på dit valgte webhotel. 

WordPress blev oprindeligt designet til blogs. Men i dag kan systemet meget mere. Vi fristes faktisk til at sige, at der ikke er begrænsninger for, hvad der er muligt på din WordPress hjemmeside. Der udvikles mange plugins til WordPress (både gratis og premium), som giver mulighed for at få en masse ekstra funktioner til din hjemmeside. 

En WordPress hjemmeside er derudover brugervenligt og et system, som de fleste kan lære at bruge, når hjemmesiden skal vedligeholdes. 

Er din hjemmeside mobilvenlig?

Responsiv hjemmeside

Over halvdelen af alle Google søgninger bliver fortaget på en mobil. Og det samme gælder for hjemmesidebesøg: over halvdelen af hjemmesidebesøgende benytter en mobiltelefon. Derfor er det enormt vigtigt, at man har en hjemmeside, der er responsiv.

Når et webdesign er responsivt, betyder det, at siden er tablet- og mobilvenlig. Dvs. at hjemmesiden tilpasser sig den skærm, den bliver vist på.

Hos Komenti designer vi altid responsive hjemmesider, når vi udarbejder en ny WordPress hjemmeside.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for?

Bare rolig. Det er langt fra alle, det har styr på, hvordan deres hjemmeside skal se ud. Jeg er her for at hjælpe dig. Giv os et kald, og jeg er klar til at rådgive dig. Sammen finder vi den bedste løsning indenfor dit budget og behov.

Hvad siger Google?

Googles holdning til hjemmeside design

Hjemmesidens design har en indflydelse på din rangering på Google. Google kigger på flere parametre, når rangeringen på Googles søgeresultater skal sættes. Det handler ikke kun om hjemmesidens tekstindhold, men også om det mere tekniske på hjemmesiden. 

Det vurderes altså om hjemmesiden er responsiv og loader hurtigt. Hvis dette ikke er tilfældet, vil Google vurderer, at hjemmesidens indhold ikke er relevant nok til at rangere højt i søgeresultater. 

Du kan bruge Googles eget værktøj til at tjekke, om din hjemmeside er mobilvenlig.