Hvad er WordPress? 5 hurtige om WordPress.org

Du har måske allerede hørt om WordPress. Måske ved du også lidt om det. Jeg giver dig 5 hurtigere om WordPress.org, så du ved hvad WordPress er. 

Denne artikel handler om WordPress.org, som du gratis kan installere på dit webhotel. 

1. WordPress er et CMS system til hjemmesider

CMS står for content management system og er kort sagt et system til at lave hjemmesider. WordPress er altså et program, som du kan installere på dit webhotel, og dermed få mulighed for at lave en hjemmeside uden et større kendskab til kodning. 

Når WordPress er installeret på din hjemmeside, kan du bruge et tema eller opsætte et design med en page builder. 

2. WordPress historie

WordPress blev startet i 2003. Dengang var formålet at gøre det nemt for alle at få en blog-hjemmeside. Det har i dag udviklet sig til, at WordPress kan bruges til alle former for hjemmesider og webshops. 

I 2011 blev WooCommerce lanceret. En gratis udvidelse til WordPress som gør det muligt at oprette en webshop. 

3. WordPress er verdens største CMS

Der findes mange hjemmesidesystemer til både blogs, webshops og almindelige webshops. Fordi WordPress både er gratis og kan bruges til alle former for hjemmesider, er det også blevet den mest bruge CMS i verden. Faktisk er det cirka 40% af alle hjemmesider, der er oprettet med WordPress. 

4. WordPress er nem at udvide

WordPress er det man kalder et Open Source. Det betyder kort sagt at alle kan bidrage til WordPress’ udvikling. Derfor er det nemt at finde gratis temaer og udvidelser (plugins) til WordPress. Der findes også mange virksomheder som tilbyder premium plugins i forskellige prisklasser.

5. WordPress er brugervenligt og har mange guides

Formålet med WordPress har fra starten været, at det skulle være brugervenligt. Selvom der er kommet mange nye funktioner til systemet, så har det beholdt den brugervenlige opsætning. Det er intuitivt og de fleste kan lære at bruge de forskellige funktioner. 

Og hvis man er i tvivl, så bugner internettet af WordPress-eksperter, som kan hjælpe dig. 

Vi elsker WordPress - og vi er klar til at hjælpe dig

Hos Komenti er vi det, man kalder WordPress-nørder. Vi arbejder i systemet hver eneste dag. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med din hjemmeside. 

Vi tilbyder både færdigt webdesign samt hjælp og support til eksisterende WordPress hjemmesider. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *