Hvad er tekstforfatning?

Hvad er tekstforfatning? Få svar her og og bliv klogere på, hvad du kan bruge en tekstforfatter til.
Tekstforfatning er i bund og grund det, det lyder som. Tekster, der bliver forfattet. Altså tekster, der bliver skrevet. Ofte er det tekster til hjemmesider eller webshops, som har til formål at informere om eller sælge en vare eller ydelse.

Hjemmesiden er firmaets ansigt udadtil

Vi kommunikerer alle sammen hver evig eneste dag. Det er dog forskelligt, hvordan vi kommunikerer. Når du skal kommunikere med potentielle eller eksisterende kunder, er det vigtigt, at din virksomhed fremstår professionelt. Den kommunikation, der når frem til potentielle eller eksisterende kunder, er din virksomheds ansigt udadtil. Det første indtryk er enormt vigtigt. 

Når du vælger tekstforfattere til at skrive dine tekster, er du sikret indhold, der er vedkommende, relevant og interessant. Derudover er du også garanteret tekster uden stavefejl og grammatiske fejl. 

En tekstforfatter – også populært kaldet content writer eller copywriter – kan skrive tekster til alle former for online markedsføring og content marekting. Det er kun et spørgsmål om, hvad I som virksomhed har brug for hjælp til.

De mest populære tekster at få hjælp til fra en tekstforfatter er f.eks.:

Du kan ikke sige tekstforfatning
- uden også at sige SEO

Når tekstforfatteren skriver tekster til hjemmesider eller webshops, laver forfatteren samtidig SEO-optimering af dine hjemmesidetekster, så din hjemmeside når en højere ranking på Googles søgemaskine – det vil sige, at din hjemmeside på sigt kan blive blandt de første søgeresultater. Hermed vil det også naturligt være din hjemmeside, der bliver klikket ind på som en af de første, da folk sjældent scroller særlig langt for at finde det, de søger. 

Vedligeholdelse og nye tekster

SEO er en dynamisk størrelse. Derfor er det ikke nok kun at skrive teksterne og så lade dem være for altid. Der skal gerne løbende ny tekst på din hjemmeside i form af f.eks. blogindlæg eller artikler. Så det kræver altså et løbende arbejde på ens hjemmeside, hvis man vil sørge for, at hjemmesiden holder sin placering og ikke pludselig ryger længere ned.

Derfor skal du bruge en tekstforfatter

Ganske enkelt sparer du tid, som du kan bruge på noget andet, som du er ekspert i. Når du vælger professionel tekstforfatning, får du også tekster, der afspejles af dette. Tekstforfatning kræver viden om skriveteknikker, kommunikation, grammatik, søgemaskineoptimering og markedsføring. 

Derudover er en tekstforfatter en dygtig storyteller. Storytelling underholder, og underholdning engagerer. Engagement hos kunden er med til at fastholde kunden – det vil sige, at kunden ikke klikker væk fra din side igen. I stedet bliver kunden på din side, og det er her kunden kan blive overbevist om at købe dine produkter eller serviceydelser. Og det er jo det, det hele i sidste ende handler om.

Du kan godt selv fungere som tekstforfatter til din hjemmeside eller webshop. Tekstforfatning er dog et stort arbejde, der kræver, at man holder tungen lige i munden. Hvis du gerne selv vil lave indholdet til dine tekster, så kan du også nøjes med at få et par ekstra øjne til at læse korrektur på dine tekster.

Der kan også sagtens laves en ordning, hvor du skriver teksterne, men hvor vi læser både korrektur og laver SEO-optimering på dine tekster. Kontakt os gerne, så vi kan finde den bedst mulige løsning for dig. Du kan også se priser på korrekturlæsning.

Trænger hele din hjemmeside til et nyt design? Så kan vi også hjælpe med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *