Få en statisk side på din WordPress blog

Som standard består en forsiden på en WordPress hjemmeside af dine seneste blogindlæg. Det skyldes, at WordPress i tidernes morgen, blev udviklet til at være et værktøj til bloggere. 

Det er langt fra det eneste WordPress kan benyttes til i dag, og mange virksomheder (herunder webshops) benytter wordpress som platform til deres hjemmeside. 

Men hvad gør man så lige med den forside, når man ønsker en statisk forside – og ikke en blog? Se med herunder, og blive klogere på det.

Trin 1

Log på kontrolpanelet på din hjemmeside. I menuen til venstre skal du finde punktet “udseende” og holde musen over. Vælg “tilpas” i undermenuen. 

Trin 2

Herefter kommer du ind i “tilpasseren”. Her skal du vælge punktet “Forsideindstillinger” i menuen.

Trin 3

Som standard er der sat hak ved “Dine seneste indlæg”. Når man vælger “En statisk forside”, kommer der to muligheder frem: 

  • Forside
  • Indlægsside

Her skal du vælge hvilken side du ønsker vist på forsiden, og hvilken side du ønsker til indlæg (blog). Hvis du ikke har en indlægsside, skal denne bare stå tom. 

Herefter skal indstillingerne gemmes ved at trykke “udgiv”.

 

Vælg forside.

Vælg indlægsside.

Vi laver løbende guides til at bruge WordPress. Har du brug for hjælp med noget specifikt, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Kontakt os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *