5 page builders til din WordPress hjemmeside

Tidligere har man primært benyttet sig af temaer, når man har opsat WordPress hjemmesider. Det er en rigtig nem og simpel måde at få en flot hjemmeside på – især hvis man gør det selv uden tidligere erfaring. 

Men gennem de seneste par år er der begyndt at komme mange page builders på markedet. I denne artikel vil jeg forklarer hvad en page builder er og komme med 5 mulige page builders til din WordPress hjemmeside.

Hvad er en page builder?

En page builder er et plugin, som giver dig mulighed for at designe din hjemmeside næsten fra bunden helt uden kendskab til kodning. Langt de fleste page builders tilbyder et smart “drag and drop” opsætning som betyder, at du kan designe din hjemmeside, mens du visuelt kan se, det du designer. 

For alle page builders gælder det, at de er fleksible og nemme i brug. Det betyder, at du sagtens kan lære at bruge page builders, selvom du ikke har tidligere kendskab til webdesign. 

Efter vores mening er Elementor og Divi de bedste på markedet. Men der findes også mange andre. Herunder kommer vi med 5 bud på page builders, som du kan bruge. 

1. Elementor og Elementor Pro

Elementor er vores helt klare favorit. Når vi designer hjemmesider, er det altid Elementor Pro, som vi bruger. Det gør vi gerne i kombination med temaerne Hello Elementor eller Astra. 

Elementor har mange widgets, som kan bruges til at opsætte hjemmesidens design. Og har du brug for mere, kan du tilkøbe Elementor Pro. 

Når du bruger Elementor ser du udviklingen af det, du designer med det samme. Det er nemlig en “live” page builder. 

 

Pris for Pro: fra 49$/år

Se priser her.

2. Divi

Divi er et kombineret tema og page builder. På samme måde som med Elementor, ser du ændringerne af dit design mens du arbejder. 

Divi pluginnet kan sagtens bruges med andre temaer, men det fungerer bedst sammen med Divi Theme. 

En af fordelene ved Divi er, at man kan købe en livstidslicens. Det er helt klart en fordel, hvis man alligevel har planer om at bruge Divi i mange år. 

Pris: 70$/år eller 199$ for livstidslicens

Se priser her.

3. Visual Composer

Visual Composer er en af de ældre page builders på markedet. Det betyder dog ikke, at den mangler funktioner. Visual Composer bliver løbende opdateret med nye funktioner. 

Visual Composer er nem at bruge og har mange af de samme funktioner som de andre page builders på denne liste. 

Pris: fra 49$/år

Se priser her.

4. Beaver Builder

Beaver Builder er en af de mest bruge page builders. Men også en af dem som er nemmest at bruge for begyndere. Hvis du vil prøve deres page builder af kan du gøre det med denne demo.

Ønsker du pro versionen af Beaver Builder, så er det en af de dyre på markedet. 

Pris: fra 99$/år

Se priser her.

5. SeedProd

Der er blevet lavet en del test på page builders påvirkning af en hjemmesides hastighed. Her er SeedProd i de fleste tilfælde en klar vinder. 

SeedProd har mange templates klar til brug, så du hurtigt kan få en ny hjemmeside igang med minimalt arbejde. 

Pris: fra 79$/år

Se priser her.

Hvilken page builder skal jeg vælge?

Når du skal vælge en page builder er det vigtigt, at du vælger en du kan finde ud af. Vi ser ofte, at en kunde er blevet anbefalet en page builder, som de slet ikke kan administrere. Og det er en rigtig dårlig oplevelse, hvis man ikke har tidligere erfaring med hjemmesider. 

Den bedste anbefaling er derfor: prøv page builderen i gratis version før du investere i en årlig licens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *