5 gode grunde til hvorfor du selv skal bygge din hjemmeside

... og 5 gode grunde til hvorfor du skal få hjælp fra en webdesigner

Det store internet bugner af gør-det-selv løsninger til hjemmesider og webshops. Og oveni det kan du finde alt den viden, du skal bruge, på YouTube og diverse blogs. Der findes tilmed online undervisning for begynderen. 

Men bør du gøre det selv? Når nu vi her hos Komenti selv tilbyder webdesign, så burde vi måske sige nej. Men for at være helt ærlig, så er det ikke altid det rette svar. Om du selv skal stå for opgaven kommer nemlig helt an på, hvor du er i din rejse som selvstændig, og hvorvidt du har de rette værktøjer. Derfor får du her 5 gode grunde til hvorfor du selv skal bygge din hjemmeside og 5 gode grunde til hvorfor du skal lade være. 

5 gode grunde til hvorfor du skal bygge din egen hjemmeside

1. Du har allerede lidt kendskab til design af hjemmesider

Hvis du allerede har lidt kendskab til at bygge hjemmesider, og du har nemt ved at lære de forskellige funktioner, så er du måske allerede godt på vej. 

Webdesign er ikke for alle, og du skal kunne holde tungen lige i munden, for at holde styr på det hele. 

2. Du elsker at nørde og dykke dybt ned i emnet “webdesign”

Webdesign er et kæmpe emne. Afhængigt af den hjemmeside du vil ende ud med, så er der brug for at nørde og dykke dybt ned i materiale omkring webdesign.

 

3. Du er ikke bange for lidt udfordringer

Ingen teknik uden fejl. Det er nu engang bare virkeligheden. Det gælder også, når du skal lave din nye hjemmeside! Hvis du ikke er bange for at møde en udfordring, som måske er svær at løse, så spring ud i det. 

4. Du har rigeligt med tid

Har du hørt at det er nemt og hurtigt at lave en hjemmeside? Arhh, den må vi lige ryste lidt op i. 

Det tager tid at bygge en hjemmeside. Det tager endnu længere tid, hvis du samtidig skal lære, hvordan man gør. Punktum.

Men hvis du har tiden til det. Så er det jo også helt fint. Måske er du ikke helt klar til at åbne op for kunder endnu, og derfor skal tiden om aftenen fyldes ud. Men husk at den tid også kunne bruges på at finde kunder og udfører opgaver for dem. 

5. Du skal bruge en simpel hjemmeside og er okay med et tema

Måske er du tilfreds med en hel simpel hjemmeside, hvor der “bare” er opsat et tema, som andre virksomheder også bruger. Hvis det er tilfældet, så er der mange muligheder.

Er du mere til unikke hjemmesider? Så er det en god idé at hyre en professionel webdesigner.

5 gode grunde til hvorfor du skal få hjælp fra en professionel webdesigner

1. Du har aldrig bygget en hjemmeside før

Webdesign er en stor opgave at springe ud i. Hvis du aldrig har prøvet det før, er du bedre stillet med en webdesigner på holdet. 

2. Du er ikke stor fan af at arbejde med teknik og IT

Webdesign er ikke for alle. Hvis du allerede er lidt træt af teknik og IT, så vil du også køre hurtig død i at lære, hvordan du bygger en hjemmeside.  

3. Du er ikke vild med ideen om de udfordringer webdesign bringer til bordet

Jeg gentager lige mig selv. Ingen teknik uden fejl. Det er nu engang bare virkeligheden. 

Og hvis du ikke er edderspændt på de udfordringer, du vil opleve med webdesign, så spring over og find en webdesigner til opgaven. 

4. Du mangler tiden

Det tager tid at bygge en hjemmeside, og det tager endnu længere tid, hvis du aldrig har prøvet det før.

Husk altid at overveje, hvordan du bedst udnytter, den tid du har. 

5. Du drømmer om et unikt design

Har du en drøm om et helt unikt design der er lavet til dig og din virksomhed? Så er det en god idé at hyre en professionel webdesigner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *