4 gode grunde til at holde din hjemmeside opdateret

Det sker at vi modtager henvendelser fra virksomheder der søger en “vedligeholdelsesfri hjemmeside”. Henvendelsen kommer med et håb om at kunne spare tid og penge. 

Men en fuldstændig vedligeholdelsesfri hjemmeside eksisterer ikke. Alle hjemmesider skal passes og plejes. Det behøver ikke være omstændigt, men det skal gøres. Her er 5 gode grunde til at holde din hjemmeside opdateret.

1. Sikkerhed

Hvis systemet på hjemmesiden ikke holdes opdateret, så vil der opstå sikkerhedshuller. Det åbner op for f.eks. hackere, der har lettere adgang. Derfor er det vigtigt, at man opdaterer systemer, så disse huller hele tiden bliver lukket.

WordPress

WordPress kommer løbende med opdateringer til deres system. Opdateringerne kommer automatisk ind i kontrolpanelet, så man kan opdatere nemt og hurtigt.

PHP

Gammel PHP kan gøre din hjemmeside langsom og endda få den til at crashe. PHP holdes opdateret i dit webhotel. Hvis du er i tvivl om PHP, så kontakt dit webhotel. Du kan også skrive til os, så hjælper vi dig videre. 

2. Plugins

Ved at holde dine plugins opdateret, øger du ikke kun sikkerheden på din hjemmeside. Du får også bedre plugins. Når et plugin bliver opdateret, er det ofte for at forbedre pluginnets ydeevne og/eller tilføje nye funktioner. 

Det fremgår altid af pluginoversigten, når der er en ny opdatering tilgængelig

3. Fejlrettelser

Med opdateringer kommer der også fejlrettelser. Det kan f.eks. være en problem i et plugin eller i WordPress, som skaber en fejl på din hjemmeside. 

4. Hastighed

En hjemmeside der ikke bliver opdateret kan blive meget tung og langsom. Ved at holde WordPress og plugins opdateret vil din hjemmeside yde bedre. 

Vedligeholdelsesfri hjemmeside

En ægte vedligeholdelsesfri hjemmeside findes altså ikke. Hvis tiden ikke er til at vedligeholde hjemmesiden, kan det løses med en supportaftale hos Komenti. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *