Tekstforfatning

Kontakt os

Tekster til din hjemmeside

Få hjælp til tekstforfatning

En god hjemmeside er essentielt, når man gerne vil konvertere hjemmesidebesøgende til kunder. En del af en god hjemmeside er teksterne. Hvis tekster og produktbeskrivelser er kedelige og fyldt med stavefejl, er de besøgende mere tilbøjelige til at forlade din hjemmeside igen. Du kan altså miste kunder på dårlige tekster.

En god hjemmeside tekst skal være levende, velskrevne og fejlfrie. Men det kan være en udfordring at klare dette selv. Måske har du ikke tiden til at skrive dine tekster selv. Måske har du ikke ressourcerne til det. Der kan være mange grunde til at vælge en professionel tekstforfatter til opgaven. Når du vælger en professionel tekstforfatter til opgaven, får du:

  • tekster der er velskrevne og levende
  • tekster uden fejl
  • tekster der er søgemaskineoptimeret.

Hurtig levering

Du skal ikke vente for længe på dine nye tekster. Derfor gør vi altid vores for, at vi kan levere dem hurtigt. Når du bestiller dine tekster, får du også en leveringsdato.

Vi elsker SEO

Vi arbejder med SEO hver dag. Og vi elsker det. Du kan derfor være sikker på, at din tekst bliver skrevet af en dygtig tekstforfatter, der har den rette SEO-erfaring.

Intet abonnement

Når du bestiller tekster hos os, skal du kun betale én gang. Herefter er teksten din, og du kan frit bruge den på din hjemmeside. Du bliver ikke tilknyttet et SEO abonnement.

Fast pris

Vi aftaler prisen for dine tekster inden vi går i gang. Så ved du altid, hvad du kan forvente. Vi afregner både med faste priser og timepris.

Sælg dig selv og dine ydelser

Salgsmateriale til din hjemmeside

Tekster på hjemmesiden er mere end bare fyld mellem dine billeder. Det er salgsmateriale, som skaffer dig kunder. Derfor er det også vigtigt, at indholdet er relevant og interessant for potentielle kunder. Præcis hvilke tekster der er brug for, afhænger helt af virksomheden og målgruppen. Vi kan hjælpe med flere teksttyper.

Uanset hvilken branche du er i, kan vi hjælpe dig med at skrive tekster. Vi har skrevet tekster med mange forskellige emner, og vi er ikke bange for, at kaste os ud i nyt farvand. Med god research og faktatjek sørger vi for, at dine tekster bliver både læsevenlige og lærerrige. 

Hvorfor få professionelle tekster?

Gå efter nr. 1

Hvis du gerne vil klare dig bedre i Google søgninger, er det vigtigt, at du har de rette tekster på din hjemmeside. Det er nemlig indholdet på din hjemmeside, som er med til at give dig en god placering. Med velskrevne tekster der er relevant for din målgruppe, har du altså større chance for at komme på side 1.

Når vi skriver tekster til din hjemmeside, gør vi det med bestemte søgeord som udgangspunkt. Vi starter med at lave en søgeordsanalyse, så vi ved hvilke søgeord, der vil fungere bedst.

Der er aldrig en garanti for, hvilken placering en velskrevet tekst kan give. Der er nemlig mange faktorer der spiller ind. Men vi er altid klar til at forklare processen og rådgive dig.

Er du i tvivl om hvilke tekster du har brug for?

Vi tilbyder mange forskellige typer tekster. Vi tager gerne en snak med dig om, hvilke tekster der passer til din hjemmeside. Kontakt os for at høre mere. 

Hvor langt tænker du frem?

En langsigtet investering

Nye tekster på din hjemmeside giver ikke nødvendigvis resultater her og nu. Når der investeres i tekstforfatning, er det de langsigtede resultater, som er interessante for din virksomhed.

Det er forskelligt, hvor lang tid der går, før man virkelig kan se resultater. Det afhænger nemlig af både din branche og søgeordene. Vi kommer gerne med et estimat på, hvad du kan forvente, men vi kan ikke komme med garantier.

Skal vi skrive dine tekster?

Vi har styr på vores research

Det er meget vigtigt, at teksterne på din hjemmeside ikke har misvisende information. Derfor går vi også meget op i, at lave research på emnet, inden vi går i gang med at skrive. Og vi forsætter med vores research under vores arbejde. Vi tager også gerne en snak med dig, hvis du kan bidrage med nogle gode guldkorn. 

Du behøver derfor ikke tøve med at kontakte os, selvom du er i en branche som kræver specifik kendskab. Vi skriver tekster til alverdens brancher og produkter. 

 

Kender du din placering på Google?

Resultater der kan måles

Selvom vi ikke kan komme med garantier, så kan du være sikker på, at du kommer til at opleve resultaterne. Det er nemlig muligt at holde øje med din hjemmesides ranking på Google baseret på bestemte søgeord. Så kan du så udviklingen over flere måneder.

Vi rådgiver dig gerne til, hvilke værktøjer du kan bruge. Vi kan også hjælpe med opgaven.