SEO & tekstforfatning

Bliv synlig på Google med SEO

SEO tekstforfatning

Søgemaskineoptimeret tekstforfatning

Bliv synlig på Google med vores professionelle SEO tekstforfatning. Hos Komenti tilbyder vi skræddersyede løsninger, der sikrer, at dine tekster indeholder de rette søgeord og appellerer til din målgruppe. Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe indhold, der både er engagerende og optimeret til søgemaskiner.

Søgeordsanalyse

Vi identificerer de mest relevante søgeord for din virksomhed.

Målrettet indhold

Vi skriver tekster der appellerer til din målgruppe og passer til din virksomhed.

Øget trafik

Tiltræk flere besøgende til din hjemmeside med engagerende tekster.

Hvorfor Vælge Komenti?

Mange års erfaring med tekstforfatning

Med mange års erfaring inden for tekstforfatning og SEO er vi klar til at skrive professionelle tekster af høj kvalitet til din hjemmeside. Vi skriver tekster der tiltrækker besøgende og konverterer dem til kunder.

Resultater

Vi hjælper dig med at opnå bedre placeringer på Google og øget synlighed.

Personlig rådgivning

Hos Komenti er vi et lille team. Derfor er du garanteret altid at få rådgivning direkte af den, der sidder med din opgave.

Erfaring

Mange års erfaring med at skrive tekster der konverterer og engagerer.

Lad os tage en snak

Har du brug for korrekturlæsning? Kontakt os med mere information om teksten, så sender vi en pris på din opgave. Medsend meget gerne din tekst i et Word dokument. Det er helt uforpligtende, og vi går først i gang, når du har godkendt vores tilbud.

HVAD KOSTER TEKSTFORFATNING?​

Fleksible priser

Vælg mellem fast pris eller timeafregning for vores SEO tekstforfatning. Priserne afhænger af opgavens omfang og leveringstid. Vi tilpasser os dine behov for at sikre, at du får den bedste løsning.

Fast Pris

Få en fast pris for hele opgaven, så du kender omkostningerne på forhånd. Prisen udregnes baseret på en konkret tekstlængde (f.eks 2 tekster á 600 ord), og du ved derfor præcis, hvilken omkostning du har. 

Timeafregning

Betal kun for den tid, vi bruger på at skrive dine tekster. Vi starter uret og skriver dine tekster. Tiden vi har brugt bliver afregnet til 800 kr./time. Du kan også vælge at købe et klippekort

Få et tilbud

Kontakt os for et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov.

Hvilke tekster kan i hjælpe med?

Tekstforfatning både online og offline

Vi arbejder primært med tekster til hjemmesider med fokus på SEO. Men vi kan også hjælpe med tekster til fysiske medier, hvis dette er et behov.

Produktbeskrivelser

Vi skriver SEO tekster til dine produkter på din webshop.

Tekster til printede medier

Vi skriver tekster til dine printede medier som f.eks. flyers, brochurer, plakater og meget mere.

Hjemmesidetekster

SEO tekster til din hjemmeside, der fortæller om dine ydelser og din virksomhed.

Kategoritekster

SEO tekster til kategorierne på din webshop, som er med til at give din rangering et boost.

Blogindlæg & artikler

Relevante blogindlæg og artikler til din virksomhed, som forbedrer SEO på din hjemmeside.

Annoncer

Tekster til annoncer som passer til din målgruppe og virksomhed.

Langsigtede Fordele

Langsigtet investering i gode resultater

SEO-tekstforfatning er en langsigtet investering, der kan forbedre din synlighed og trafik over tid. Hos Komenti fokuserer vi på at skabe holdbare resultater, der fortsætter med at gavne din virksomhed. Man kan med fordel opdatere teksterne løbende, så de altid er relevante. Det er vigtigt at huske, at effekten af SEO-tekster først bliver synlig efter en periode.

Tålmodighed betaler sig

Det tager tid for SEO-tekster at begynde at give resultater. Søgemaskiner har brug for tid til at indeksere og rangere dine tekster. Det betyder, at du måske ikke ser øjeblikkelige ændringer i din placering på Google, men over tid vil kvalitetsindhold hjælpe med at forbedre din synlighed.

Forbedret ROI

Invester i kvalitetsindhold, der giver afkast i form af øget trafik og konverteringer. Selvom resultaterne ikke er øjeblikkelige, vil de langsigtede fordele være betydelige. Kvalitetsindhold opbygger din autoritet og tillid hos både søgemaskiner og brugere, hvilket fører til højere konverteringsrater.

Vedvarende Synlighed

Selvom vi ikke arbejder kontinuerligt på teksterne, vil de optimerede tekster fortsætte med at tiltrække trafik og forbedre din synlighed på Google over tid. En veludført SEO-strategi sikrer, at din hjemmeside forbliver relevant og synlig for dine målgrupper, hvilket kan resultere i vedvarende trafik og engagement.

FAQ

Spørgsmål vi ofte får

Herunder finder du svar på de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med SEO tekster.

Hvilke brancher skriver I til?

Vi skriver som udgangspunkt til alle brancher. Når vi skal skrive tekster, bruger vi tid på research af emnet. Vi tager også en dialog med dig, hvor vi får alle dine guldkorn om emnet. 

Er du i en branche, hvor vi vurderer, at vi ikke kan researche os til den rette viden, vil vi informere om det fra start. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden afhænger af, hvor mange andre opgaver vi sidder med på nuværende tidspunkt. Mængden af tekster, du skal bruge, har også en indflydelse på leveringen. 

Vi oplyser altid om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud. 

Hvad er en SEO-tekst?

En SEO-tekst, er en tekst, der er optimeret til Googles søgemaskine.

Hvor mange ord skal en SEO-tekst indeholde?

Det kommer an på, om du skriver en produkttekst, kategoritekst eller et blogindlæg. En god tommelfingerregel for kategoritekster er ca. 800 – 1000 ord. Blogindlæg må gerne være en del længere – men de skal være overskuelige for læseren.

Hvordan modtager jeg teksterne?

Vi sender teksterne i Word i en e-mail, medmindre andet er aftalt. 

 

Hvad sker der, hvis jeg ikke er tilfreds med teksterne?

Når vi har skrevet teksterne, har du mulighed for at gennemlæse dem og komme med dine kommentarer. Det kan ske, at vi har fået fejlagtig information med i teksterne, og derfor har du naturligvis også mulighed for at komme med rettelser. 

Hvad bruger man SEO til?

Man bruger SEO til at få sin hjemmeside så højt op som muligt i Googles søgeresultater.

Hvad betyder SEO?

SEO står for Search Engine Optimization – på dansk søgemaskineoptimering.