SEO tekster

Kontakt os

SEO tekster til din hjemmeside

Vil du have bedre resultater på Google?

Vil du gerne sikre, at din hjemmeside får en højere placering i Googles søgeresultater. Søgemaskineoptimerede tekster kan hjælpe med netop det. Vi skriver teksterne ud fra et eller flere søgeord. Søgeordene finder vi på forhånd baseret på produktet/ydelsen og målgruppen.

Vi kan skrive tekster til alle brancher, og hjælper også gerne med udvælgelse af relevante søgeord. Vi skriver blandt andet:

  • Tekster til webshops
  • Produktbeskrivelser
  • Kategoritekster
  • Artikler og blogindlæg

 

Og andre SEO-tekster der er relevante for din hjemmeside.

Hurtig levering

Du skal ikke vente for længe på dine nye SEO-tekster. Derfor gør vi altid vores for, at vi kan levere dem hurtigt. Når du bestiller dine tekster, får du også en leveringsdato.

Vi elsker SEO

Vi arbejder med SEO hver dag. Og vi elsker det. Du kan derfor være sikker på, at din tekst bliver skrevet af en dygtig tekstforfatter, der har den rette SEO-erfaring.

Intet abonnement

Når du bestiller SEO-tekster hos os, skal du kun betale én gang. Herefter er teksten din, og du kan frit bruge den på din hjemmeside. Du bliver ikke tilknyttet et abonnement.

Fast pris

Vi aftaler prisen for dine tekster inden vi går i gang. Så ved du altid, hvad du kan forvente. Vi afregner både med faste priser og timepris.

Bliv klogere på SEO

Hvad er en SEO-tekst?

SEO står for “Search Engine Optimization”. På dansk: søgemaskineoptimering. Når man taler om en SEO-tekst, er det altså groft sagt en tekst, der er søgemaskineoptimeret. 

Det er dog meget mere end en tekst, der “bare” har de rigtige søgeord placeret i teksten. Det er nemlig også vigtigt, at teksten har en høj kvalitet, er relevant for målgruppen og har den rette længde. 

En god SEO tekst skal opfylde flere krav, før den kan kvalificeres som god:

  • Tekstens indhold skal være relevant for emnet og målgruppen.
  • Der skal bruges de rette søgeord.
  • Teksten skal have en god længde. Den må hverken være for kort eller lang.
  • Sætningerne skal være formuleret godt, kort og præcist.
  • Det skal være let for målgruppen at læse teksten. 
  • Teksten skal opdeles med overskrifter, der indeholder relevante søgeord.
 
Når vi skrive SEO-tekster, har vi altid en opskrift, som vi arbejder ud fra. Den sikrer os gode tekster, som kan give gode resultater på din hjemmeside. 
Hvorfor få professionelle SEO tekster?

SEO-tekster med relevant og interessant indhold

Teksterne til din hjemmeside skal ikke udelukkende være til for Googles øjne. Den skal også være interessant for dine kunder. Når vi skriver dine tekster, har vi derfor stor fokus på, at alt indholdet er relevant for netop din målgruppe. Samtidig har vi fokus på kvalitet over kvantitet. Det betyder, at vi går efter at skrive tekster i en passende længde og undgår gentagelser.

Ovenstående er vores opskrift på gode SEO-tekster, som leverer de nødvendige resultater. 

 

Er du i tvivl om hvilke tekster du har brug for?

Vi tilbyder mange forskellige typer tekster. Vi tager gerne en snak med dig om, hvilke tekster der passer til din hjemmeside. Kontakt os for at høre mere. 

Skal vi skrive dine tekster?

Vi har styr på vores research

Det er meget vigtigt, at teksterne på din hjemmeside ikke har misvisende information. Derfor går vi også meget op i, at lave research på emnet, inden vi går i gang med at skrive. Og vi forsætter med vores research under vores arbejde. Vi tager også gerne en snak med dig, hvis du kan bidrage med nogle gode guldkorn. 

Du behøver derfor ikke tøve med at kontakte os, selvom du er i en branche som kræver specifik kendskab. Vi skriver tekster til alverdens brancher og produkter. 

Kender du din placering på Google?

Resultater der kan mærkes - og måles

Specifikke resultater kan aldrig garanteres, når det gælder SEO. I sidste ende er det Google der er chefen, og der spiller mange faktorer ind. Men vi vil altid gøre vores ypperste for at levere en tekst, som kan give dig resultater, der kan mærkes. Vær opmærksom på, at der kan gå tid, før der ses resultater. 

Der findes mange værktøjer på markedet – også gratis – som kan rapportere, hvilken placering din hjemmeside har på Google med specifikke søgeord. Og med netop denne form for værktøj, kan du måle om SEO teksterne har den ønskede effekt. Vi rådgiver gerne eller hjælper med rapporteringen.