SEO & tekstforfatning

Kontakt os

SEO tekstforfatning

Bliv synlig på Google

Hos Komenti tilbyder vi søgemaskineoptimeret tekstforfatning. Der findes mange typer SEO tekster, og vi rådgiver gerne om, hvilken løsning der er den rette for dig.

Priser

Når vi skriver SEO tekster, kan vi afregne med en fast pris eller med timeafregning. Dette aftales inden vi starter.

Læsevenlige

Gode SEO tekster er lette at læse for din målgruppe. Teksterne skrives så de henvender sig bedst muligt til din målgruppe.

Google

Bliv bedre venner med Google, med gode SEO tekster på din hjemmeside. Uanset om du sælger fysiske produkter eller ydelser.

Personlig rådgivning

Du har direkte kontakt med forfatteren af dine tekster. Så er der styr på kommunikationen. Det gør tekstredigering og samarbejdet nemmere.

Vi tilbyder

Få hjælp til tekstforfatning

Hos Komenti kan vi hjælpe med mange forskellige teksttyper. Se nogle af dem herunder og læs mere. Hos Komenti kan vi klare alle former for tekstforfatning – både til online og offline brug. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en tekstopgave. 

SEO tekster

Med SEO tekster kan du forbedre din hjemmesides Google ranking.

Tekstforfatning

Tekstforfatning til både online og offline brug

Webtekster

Tekster til din hjemmeside eller webshop.

Produktbeskrivelser

Vi skriver tekster til dine produkter.

Kategoritekster

Tekster til kategorierne på din webshop.

Blogindlæg & artikler

Relevante blogindlæg og artikler til din virksomhed.
Hvorfor vælge os?

Lad os hjælpe med dine tekster

Der er mange gode grunde til at vælge os, hvis vi selv skulle svare. Men vi vil lade vores kunder klare den i stedet. 

Hvad koster tekstforfatning?

Fast pris eller timeafregning​

Vi har ikke faste priser på tekstforfatning, da det altid afhænger af de/den tekster, vi skal skrive. Derfor giver vi altid et tilbud på opgaven. Prisen beregnes baseret på vores faste timepris (800 kr. ekskl moms). 

Hvis du ønsker tekstforfatning til din hjemmeside eller webshop, er du meget velkommen til at kontakte os. Så tager vi en snak om dine behov og giver et tilbud på opgaven.

Er du i tvivl om hvad du har brug for?

Bare rolig. Det er langt fra alle, det har styr på, hvilke tekster de skal bruge. Giv os et kald. Så tager vi en snak om, hvad du har brug for, så din hjemmeside rangerer bedre på Google. Sammen finder vi den bedste løsning indenfor dit budget og behov.

Hvad er SEO?

Din vej til toppen

Søgemaskineoptimering er med til at sikre en bedre placering på Google. Dette betyder også, at flere kunder finder din hjemmeside. 

SEO udføres på din hjemmeside ved at skrive gode tekster, der indeholder relevante søgeord. Teknisk SEO er også en vigtig del af opgaven. Her kigger man på selve hjemmesiden (hastighedsoptimering, mobilvenlighed m.m.). 

Placeringerne på Google ændres løbende, og ofte er det nødvendigt med løbende SEO. Det kan f.eks. opnåes ved at have en aktiv blog på hjemmesiden, der har relevant indhold.

FAQ

Spørgsmål vi ofte får

Vi skriver som udgangspunkt til alle brancher. Når vi skal skrive tekster, bruger vi tid på research af emnet. Vi tager også en dialog med dig, hvor vi får alle dine guldkorn om emnet. 

Er du i en branche, hvor vi vurderer, at vi ikke kan researche os til den rette viden, vil vi informere om det fra start. 

Leveringstiden afhænger af, hvor mange andre opgaver vi sidder med på nuværende tidspunkt. Mængden af tekster, du skal bruge, har også en indflydelse på leveringen. 

Vi oplyser altid om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud. 

En SEO-tekst, er en tekst, der er optimeret til Googles søgemaskine.

Det kommer an på, om du skriver en produkttekst, kategoritekst eller et blogindlæg. En god tommelfingerregel for kategoritekster er ca. 800 – 1000 ord. Blogindlæg må gerne være en del længere – men de skal være overskuelige for læseren.

Hos Komenti laver vi gode og virkningsfulde SEO-tekster. Kontakt os for at høre mere.

Vi sender teksterne i Word i en e-mail, medmindre andet er aftalt. 

Når vi har skrevet teksterne, har du mulighed for at gennemlæse dem og komme med dine kommentarer. Det kan ske, at vi har fået fejlagtig information med i teksterne, og derfor har du naturligvis også mulighed for at komme med rettelser. 

Man bruger SEO til at få sin hjemmeside så højt op som muligt i Googles søgeresultater.

SEO står for Search Engine Optimization – på dansk søgemaskineoptimering.

Det kommer an på, hvilken form for SEO-tekster, du skal have skrevet. Kontakt os for at høre nærmere.