Hjemmeside prisberegner

Helt uforpligtende

Modtag tilbud på en ny hjemmeside

Prisen på design af hjemmeside afhænger af dine behov. Derfor giver vi altid en pris baseret på, hvad din nye hjemmeside skal indeholde af funktioner samt undersider.

Gennemfør vores prisberegner herunder, og vi sender et uforpligtende tilbud retur.

Tilbuddet er uforpligtende.

Hvilken type hjemmeside skal du bruge?
Hvor mange undersider skal du bruge? (F.eks. forside, kontakt, om os m.m.)
Skal hjemmesiden/webshoppen være på flere sprog?
Har du brug for ekstra funktioner?
Ønsker du hjælp til logo?
Ønsker du hjælp til tekster?
Hvornår vil du gerne have hjemmesiden klar?
Udfyld dine informationer og få et uforpligtende tilbud
Ved at udfylde denne formular bekræfter du, at vi må kontakte dig med et uforpligtende tilbud.
Priser fra 7.500 kr.

Tilbud baseret på opgaven

Vores standard pris er beregnet på en hjemmeside med 5 undersider. Har du andre behov, laver vi et skræddersyet tilbud på din nye WordPress hjemmeside. Du kan beregne en forventet pris i vores prisberegner eller kontakte os for at høre mere.

Design af hjemmesider i wordpress

Hjemmeside

kr 7.500 kr. ekskl. moms
  • Design efter dine ønsker
  • Op til 5 indholdssider (inkl. forside)
  • WordPress med Elementor Pro
  • Responsiv/mobilvenlig
Vejen til en WordPress hjemmeside

Simpelt og nemt

Det er kodeordene bag vores proces, når vi skal udarbejde en ny hjemmeside. Du har meget at se til i hverdagen, og derfor skal det være nemt at få en ny hjemmeside. Og aftalen skal være til at gennemskue. Vi følger en simpel plan. 

Indledende samtale

Vi tager først en snak om dine behov og ønsker. Her spørger vi ind til dine designpræferencer og din virksomhed. Denne samtale tager vi typisk over telefon

Du sender materiale

Før vi kan gå i gang, skal vi bruge tekster og billeder. Dette sendes til os via e-mail medmindre andet er aftalt.

Vi designer hjemmesiden

Når vi har modtaget tekster og billeder, begynder vi at designe hjemmesiden. Forventet leveringstid oplyser vi, inden vi går i gang.

Rettelser

Når vi er færdige, sender vi et link til dig, hvor du kan se resultatet. Herefter kan du komme med rettelser.

Overdragelse

Når hjemmesiden er godkendt, bliver designet lagt op på dit domæne. Vi sørger for, at den er fuldstændig køreklar.

Support

Når hjemmesiden er færdig, kan du selvfølgelig stadig få support, hvis du ønsker. Du vælger helt selv, om det skal være en fast aftale eller på timebasis når behovet opstår.

Hvorfor vælge os?

Lad os lave din nye hjemmeside

Der er mange gode grunde til at vælge os, hvis vi selv skulle svare. Men vi vil lade vores kunder klare den i stedet. 

Hvorfor vælge et nyt design?

Du skal elske din hjemmeside

Design af hjemmesider i wordpress

Groft sagt kan et dårligt design være årsag til færre kunder. I dag benytter de fleste mobil eller computer, når der skal findes frem til et produkt eller en serviceydelse. Hvis den potentielle kunde kommer ind på en side med dårligt design, vil man ofte forlade den hurtigt igen.

Med et nyt design kan man altså øge salget, da potentielle kunder vil blive længere på din hjemmeside. Designet skal ikke kun være flot, den skal også være brugervenligt, mobilvenligt (responsivt) og hurtigt.

Når du bestiller et nyt webdesign fra Komenti, har vi altid fokus på, at designet skal være brugervenligt, optimeret til brug på mobil og hastighedsoptimeret.

Hvis du ikke selv er glad for din hjemmeside, er der en god chance for, at dine kunder heller ikke kan lide den. Med en helt ny side, som er designet ud fra dine ønsker, kan du få et salgsværktøj, som du elsker.

En hjemmeside der er opsat flot og samtidig er brugervenlig for de besøgende, er også en side, der er en stærk partner i salg.

Se flere WordPress hjemmeside eksempler i vores cases her.

Er du i tvivl om hvad du har brug for?

Bare rolig. Det er langt fra alle, det har styr på, hvordan deres hjemmeside skal se ud. Vi er her for at hjælpe dig. Giv os et kald og vi er klar til at rådgive dig. Sammen finder vi den bedste løsning indenfor dit budget og behov.

Er din hjemmeside mobilvenlig?

Responsiv hjemmeside

Over halvdelen af alle Google søgninger bliver fortaget på en mobil. Og det samme gælder for hjemmesidebesøg: over halvdelen af hjemmesidebesøgende benytter en mobiltelefon. Derfor er det enormt vigtigt, at man har en hjemmeside, der er responsiv.

Når et webdesign er responsivt, betyder det, at siden er tablet -og mobilvenlig. Dvs. at den tilpasser sig den skærm, den bliver vist på.

Hos Komenti designer vi altid responsive hjemmesider, når vi udarbejder en ny WordPress hjemmeside.

FAQ

Spørgsmål vi ofte får

WordPress er et CMS-system, hvor du nemt kan administrere indholdet på din hjemmeside. WordPress er en nem og fleksibel platform, der gør det nemt at tilpasse siden.

Når vi har bygget din nye hjemmeside, kan du selv varetage opdateringerne. Vi kan også hjælpe dig med vores WordPress support. 

WordPress er et CMS system, som du gratis kan benytte til din hjemmeside. Det betyder også, at du sagtens kan få en WordPress hjemmeside gratis. 

Det du betaler for er:

  • Webhotel
  • Domæne
  • Premium plugins og temaer
  • Hjælp fra en professionel webdesigner

 

Du skal altså kun betale ekstra, hvis du vælger at benytte premium plugins og temaer samt får hjælp fra en webdesigner og WordPress ekspert.

WordPress kræver, at du har et webhotel til dit domæne. Det kan du få igennem vores serviceaftaler eller en af de mange andre udbydere, der tilbyder WordPress webhoteller. 

Om WordPress er svært er en subjektiv holdning. Hvis du i forvejen har en del IT erfaring, vil det helt naturligt være nemmere for dig, at finde rundt i systemet. 

Hos Komenti er det vigtigt for os, at det er nemt for dig at have en hjemmeside. Derfor tilbyder vi både serviceaftaler, undervisning samt videguides. 

Vi leverer typisk første udkast inden for 2-5 uger. Leveringstiden afhænger af, hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser, samt hvilken type hjemmeside der er tale om.

Vi oplyser altid om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud. 

Hvis du gerne vil have en WordPress hjemmeside guide, kan vi selvfølgelig hjælpe med det. 

Vi kan både lave videguides, som forklarer hvordan du laver rettelser på hjemmesiden m.m. Vi kan også tilbyde undervisning og serviceaftaler. 

Prisen afhænger af din hjemmeside, og vi giver gerne et tilbud i kombination med tilbud på din hjemmeside. 

WordPress i sig selv er gratis. Når vi designer en WordPress hjemmeside benytter vi den anerkendte sidebygger Elementor Pro. 

Elementor Pro er en licensbaseret løsning til WordPress. Licensen til dette er indregnet i prisen på din hjemmeside, og du skal derfor ikke bekymre dig om ekstra omkostninger til Elementor. 

Såfremt du ønsker ekstrafunktioner, som ikke kan klares med et gratis plugin eller Elementor Pro, tager vi en dialog med dig om prisen til en evt. årlig licens. Så får du et overblik over omkostningerne. 

Domæne

Domænet er din hjemmesides navn. Der betales en årlig afgift for at eje dette domæne. Et .dk domæne koster f.eks. 60 kr./år. Dette betales direkte til DK-hostmaster.

Webhotel/hosting

Hvis du vil gøre brug af dit domæne, er det nødvendigt, at du har et webhotel/hosting. Webhotellet sørger altså for, at du har en aktiv hjemmeside. Det er også på webhotellet, at du kan oprette e-mails med dit domænenavn.

Du vælger selv, hvilket webhotel du ønsker. Vi tilbyder supportaftaler inkl. webhotel.

Nej. Der er ingen binding og der kommer heller ikke en ekstraregning i fremtiden. Det skal være nemt at gennemskue, og derfor får du én pris, som er den eneste, du skal betale for webdesignet.

Når vi har designet din nye hjemmeside, er den din.

Efterfølgende omkostninger: årlig domæneafgift, webhotel og evt. supportaftale.

 

Vi tilbyder en fast supportaftale, klippekort samt support på timebasis. Du vælger selv, om du ønsker en fast aftale. 

Du står som udgangspunkt selv får tekster og korrektur.

Men hvis du har brug for hjælp til tekster eller korrektur, giver vi gerne et tilbud på tekstforfatning eller korrektur

Hvad siger Google?

Googles holdning til hjemmeside design

Hjemmesidens design har en indflydelse på din rangering på Google. Google kigger på flere parametre, når rangeringen på Googles søgeresultater skal sættes. Det handler ikke kun om hjemmesidens tekstindhold, men også om det mere tekniske på hjemmesiden. 

Det vurderes altså om hjemmesiden er responsiv og loader hurtigt. Hvis dette ikke er tilfældet, vil Google vurderer, at hjemmesidens indhold ikke er relevant nok til at rangere højt i søgeresultater. 

Du kan bruge Googles eget værktøj til at tjekke, om din hjemmeside er mobilvenlig.