Cases

Siden Komentis start i 2017 har vi lavet mange hjemmesider. Her kan du se et udvalg af de opgaver, vi har haft æren af at sidde med. 

Vi bygger alle hjemmesider i WordPress med Elementor Pro. Når vi laver webshops benytter vi shopsystemet WooCommerce.

Kontakt os

Danish car solutions specialiserer sig i transport af eksklusive biler. Her var der et ønske om en hjemmeside, hvor det var nemt for kunden at finde information om DSCs ydelser.

Udover hjemmesiden har vi også hjulpet med tekster og logo. 

Fefeo kom med et ønske om en simpel hjemmeside, der var let at navigere i for besøgende. Fefeo arbejder med et svært emne, og det var derfor vigtigt for dem, at hjemmesiden var nedtonet i opsætningen. 

Fefeos brandfarve – en afdæmpet karrygul – er brugt som accent farve for liv på hjemmesiden. 

Udover hjemmesiden har vi også hjulpet med logo.

Opgaven var klar: en simpel hjemmeside der gav et godt overblik over Firmaservices kerneydelser. 

Firmaservice er en veletableret virksomhed og havde derfor allerede en eksisterende farveprofil, som vi valgte at arbejde videre med. Den lyserøde farve giver tanke på de lyserøde rengøringshandsker, og gik derfor godt i spænd med virksomhedens profil. 

Udover hjemmesiden har vi også hjulpet med et nyt logo. 

Karma Garn kom til os i starten af 2022. De skulle bruge en webshoppen som designmæssigt stemte overens med virksomhedens produkter. Hjemmesiden skulle være enkel, stilren og lade de mange farver på produktbillederne stå frem. 

Vi designede en webshop med Elementor og WooCommerce, med simple linjer, hvor billederne er stjernen på værket. 

Karma Garn ønskede selv at varetage den daglige vedligehold, og vi supplerede derfor aftalen med undervisning i form af videoguides, som de altid kan vende tilbage til.

Boutique Munck kontaktede os i 2021 med ønsket om at få en webshop. Der var allerede en etableret fysisk butik i Hillerød, men de havde ikke tidligere erfaring med webshop.

Der var et ønske om en feminin webshop, som afspejlede brandet og passede til den allerede eksisterende kundekreds. Samtidig var det vigtigt, at butikkens kassesystem kunne kobles sammen med WooCommerce for nemmere drift i dagligdagen.

Når en fysisk butik allerede har et eksisterende kassesystem med lagerstyring, kan dette i de fleste tilfælde kobles sammen med WooCommerce, så lagerstatus automatisk opdateres ved salg i enten butik eller webshop. 

Boutique-munck.dk vedligeholdes til daglig af Komenti. 

Martin fik lavet hjemmeside af Komenti allerede tilbage i 2020. Her fik vi æren af martinriel.dk. En hjemmeside til hans forfatterskab. 

Martin kom efterfølgende tilbage, da det var tid til en ny hjemmeside til Serious. Her var der et ønske om en hjemmeside med mørk baggrund og varme toner. 

Da jeg havde fået lavet min første hjemmeside hos dem, var jeg ikke i tvivl om at de også skulle lave den næste og jeg blev ikke skuffet!

Altid hurtig tilbagemelding, altid kreativ i sine forslag.

Da Pignus i starten af 2022 havde brug for en ny hjemmeside, faldt valget på Komenti.

Alex og Annette havde nogle ønsker til dele af hjemmesidens opsætning, men i det generelle design, havde vi frie hænder. 

Hjemmesiden, som er opbygget med Elementor Pro, skulle afspejle virksomhedens grønne profil.

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Meget professionel tilgang til opgaven og dertil hurtig levering. De varmeste anbefalinger herfra.

Komenti har tidligere udarbejdet en hjemmeside til Premium Bilpleje. Men i forbindelse med udvidelse af forretningen (flere ydelser samt en webshop), var der et ønske om en frisk start. 

Hjemmesiden er designet med Elementor Pro. Webshop systemet er opsat med WooCommerce. 

Udover re-design af hjemmesiden, har vi også skrevet SEO tekster til Premium Bilpleje.

Design af ny hjemmeside.

Vi tog Maries idéer og skabte en hjemmeside, der passer til Sund Cirkel og Marie. 

De bløde jordfarver bliver brudt af en støvet blå farve, som Marie nøje har udvalgt til både logo og hjemmeside. 

Marie ønskede en lidt anderledes baggrund, som ikke “bare” var en farve. Undersiderne er derfor dekoreret med flotte blade, som står svagt i baggrunden. 

Design af ny hjemmeside.

Når man ikke ved meget om hjemmesider kan man føle sig særdeles tryg i hænderne på Komenti. Jeg har fået en meget fin hjemmeside, samt gode råd og vejledning undervejs. Altid hurtige svar og reaktioner på ændringsforslag.

Redesign af hjemmeside.

Kan varmt anbefale Komenti! Meget god service og super dygtig til at designe hjemmesider.

Redesign af hjemmeside og tekstforfatning.

Vi trængte til et gevaldigt løft af vores gamle hjemmeside. Resultatet er en ny up to date, perfekt farvevalg, og brugervenlig hjemmeside. Alt i alt meget professionelt.

Redesign af hjemmeside.

Er superglad for min nye hjemmeside, som Annika har designet. Annika er kompetent, omhyggelig og lyttende. Altid klar med en løsning eller et godt råd 🙂

Redesign af hjemmeside.

Fantastisk at være så heldig at få Annika anbefalet. Min hjemmeside er blevet nøjagtig som jeg ønskede, og meget nemmere at redigere.Tak for super service og opfølgning.

Redesign af webshop og flytning til nyt shopsystem.

Ny hjemmeside til forfatter Martin Riel.