Cases

Se et udvalg af vores tidligere projekter

Siden Komentis start i 2017 har vi hjulpet mange virksomheder med hjemmesider og grafisk design. Her kan du se et udvalg af de opgaver, vi har haft æren af at sidde med.

Danish Car Solutions

Den fulde pakke

I samarbejde med Mikkel fra Danish Car Solutions, var vores opgave at skabe en visuel identitet og uarbejde en konverterende WordPress hjemmeside med fængende SEO tekster.

Danish Car Solutions specialiserer sig i transport af eksklusive biler. Der var et ønske om et clean og minimalistisk logo med et twist. Resultatet blev til et moderne våbenskjold der er let genkendeligt. 

Der var et ønske om en hjemmeside, hvor det var nemt for kunden at finde information om DSCs ydelser. Samtidig var det vigtigt for Danish Car Solutions, at hjemmesiden skabte kunder. 

Udover design af logo og hjemmeside, har vi skabt et foliedesign til virksomhedens autotrailere. Et projekt som vi efterfulgende har fulgt til dørs med montering af folien på vores folieværksted. 

Vi tog Maries idéer og skabte en hjemmeside, der passer til Sund Cirkel og Marie. 

De bløde jordfarver bliver brudt af en støvet blå farve, som Marie nøje har udvalgt til både logo og hjemmeside. 

Marie ønskede en lidt anderledes baggrund, som ikke “bare” var en farve. Undersiderne er derfor dekoreret med flotte blade, som står svagt i baggrunden. 

Når man ikke ved meget om hjemmesider kan man føle sig særdeles tryg i hænderne på Komenti. Jeg har fået en meget fin hjemmeside, samt gode råd og vejledning undervejs. Altid hurtige svar og reaktioner på ændringsforslag.

Kan varmt anbefale Komenti! Meget god service og super dygtig til at designe hjemmesider.

Fefeo

Hjemmeside og logodesign

Fefeo arbejder med et svært emne: følger efter overgreb. Kommunikationen er en vigtig del af Fefeos profil, og derfor var der et ønske om, at samtalen skulle være i fokus i logoet.

De to ansigter i logoet symboliserer facaden og den svære samtale. 

Fefeo kom med et ønske om en simpel hjemmeside, der var let at navigere i for besøgende. Fefeo arbejder med et svært emne, og det var derfor vigtigt for dem, at hjemmesiden var nedtonet i opsætningen.

Fefeos brandfarve – en afdæmpet karrygul – er brugt som accent farve for liv på hjemmesiden.

Udover hjemmesiden har vi også hjulpet med design af trykte medier.

Melissa havde allerede lidt idéer til hendes logo. Ud fra Melissas tanker designede Christina 3 forslag til Melissa. Valget faldt på dette logo.

Hos Guldhest får man gode oplevelser med heste der bliver taget hånd om. Oplevelsesvirksomheden Guldhest fik i forbindelse med en ny hjemmeside også udarbejdet et logo, der udstråler kærligheden til islænderen.

Da vi valgte at lave en ny designprofil til Komenti, havde vi en idé om, at det skulle være anderledes og friskt. O’et skulle være et symbol. Og sådan landede vi på en citron, som fremover vil være vores friske maskot. 

Firmaservice

En farverig profil

Opgaven var klar: en simpel hjemmeside der gav et godt overblik over Firmaservices kerneydelser.

Firmaservice er en veletableret virksomhed og havde derfor allerede en eksisterende farveprofil, som vi valgte at arbejde videre med. Den lyserøde farve giver tanke på de lyserøde rengøringshandsker, og gik derfor godt i spænd med virksomhedens profil.

Firmaservice søgte et klassisk og fængende logo der udstråler deres virksomheds personlighed. Virksomheden arbejdede allerede med to modige farver: lyseblå og lyserød, som vi valgte at arbejde videre med.

Resultatet blev et unikt logo med kant.

Vi trængte til et gevaldigt løft af vores gamle hjemmeside. Resultatet er en ny up to date, perfekt farvevalg, og brugervenlig hjemmeside. Alt i alt meget professionelt.

Er superglad for min nye hjemmeside, som Annika har designet. Annika er kompetent, omhyggelig og lyttende. Altid klar med en løsning eller et godt råd 🙂

Fantastisk at være så heldig at få Annika anbefalet. Min hjemmeside er blevet nøjagtig som jeg ønskede, og meget nemmere at redigere.Tak for super service og opfølgning.

Boutique munck

Webshop til etableret butik

Boutique Munck kontaktede os i 2021 med ønsket om at få en webshop. Der var allerede en etableret fysisk butik i Hillerød, men de havde ikke tidligere erfaring med webshop.

Der var et ønske om en feminin online shop, som afspejlede brandet og passede til den allerede eksisterende kundekreds. Samtidig var det vigtigt, at butikkens kassesystem kunne kobles sammen med WooCommerce for nemmere drift i dagligdagen.

Når en fysisk butik allerede har et eksisterende kassesystem med lagerstyring, kan dette i de fleste tilfælde kobles sammen med WooCommerce, så lagerstatus automatisk opdateres ved salg i enten butik eller webshop.

Boutique-munck.dk vedligeholdes til daglig af Komenti.

Plan & Plot STudio

Rebranding af et kreativt univers

Plan & Plot Studio gik engang under navnet Wifey Copenhagen. 

Men butikken voksede fra navnet, og det var tid til en komplet rebranding under navnet “Plan & Plot Studio”. 

I butikken bliver der solgt klistermærker, journals og skriveartikler. Derfor er der fokus på en vintage følelse med afdæmpede farver og et elegant logo med et moderne twist. 

Til Plan & Plot Studio er der skabt en komplet visuel identitet, som benyttes på tværs af webshop, printede medier og sociale medier.