Billig hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud

Beregn din pris

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 6

Hvor mange undersider skal du bruge?*
(F.eks. forside, kontakt, om os m.m.)
Priser fra 7.500 kr.

Billig hjemmeside til fast pris

Er du på udkig efter en billig hjemmeside? Vores standard pris er beregnet på en hjemmeside med 5 undersider. Har du andre behov (f.eks. en mindre hjemmeside eller specielle funktioner), laver vi et skræddersyet tilbud på din nye WordPress hjemmeside. Du får altid en fast pris for opgaven, så du kender den fulde omkostning på hjemmesiden. 

Du kan beregne en forventet pris i vores prisberegner eller kontakte os for at høre mere.

Hjemmeside

kr 7.500 kr. ekskl. moms
  • Design efter dine ønsker
  • Op til 5 indholdssider (inkl. forside)
  • WordPress med Elementor Pro
  • Responsiv/mobilvenlig
Helt uforpligtende

Modtag tilbud på billig hjemmeside

Hvad en hjemmeside koster, afhænger af det du skal bruge. Ved mindre opgaver, kan vi ofte lave et godt tilbud på en billig hjemmeside. Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen herunder. 

Beregn din pris

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 6

Hvor mange undersider skal du bruge?*
(F.eks. forside, kontakt, om os m.m.)
Vejen til en billig hjemmeside

Simpelt og nemt

Det er kodeordene bag vores proces, når vi skal udarbejde en ny hjemmeside. Du har meget at se til i hverdagen, og derfor skal det være nemt at få en ny hjemmeside. Og aftalen skal være til at gennemskue. Vi følger en simpel plan. 

Indledende samtale

Vi tager først en snak om dine behov og ønsker. Her spørger vi ind til dine designpræferencer og din virksomhed. Denne samtale tager vi typisk over telefon

Du sender materiale

Før vi kan gå i gang, skal vi bruge tekster og billeder. Dette sendes til os via e-mail medmindre andet er aftalt.

Vi designer hjemmesiden

Når vi har modtaget tekster og billeder, begynder vi at designe hjemmesiden. Forventet leveringstid oplyser vi, inden vi går i gang.

Rettelser

Når vi er færdige, sender vi et link til dig, hvor du kan se resultatet. Herefter kan du komme med rettelser.

Overdragelse

Når hjemmesiden er godkendt, bliver designet lagt op på dit domæne. Vi sørger for, at den er fuldstændig køreklar.

Support

Hvis du efterfølgende har brug for support, er vi klar til at hjælpe dig. Du vælger selv om du ønsker en fast serviceaftale.

Hvorfor vælge os?

Lad os lave din nye hjemmeside

Der er mange gode grunde til at vælge os, hvis vi selv skulle svare. Men vi vil lade vores kunder klare den i stedet. 

FAQ

Spørgsmål vi ofte får

WordPress er et CMS-system, hvor du nemt kan administrere indholdet på din hjemmeside. WordPress er en nem og fleksibel platform, der gør det nemt at tilpasse siden.

Når vi har bygget din nye hjemmeside, kan du selv varetage opdateringerne. Vi kan også hjælpe dig med vores WordPress support. 

WordPress er et CMS system, som du gratis kan benytte til din hjemmeside. Det betyder også, at du sagtens kan få en WordPress hjemmeside gratis. 

Det du betaler for er:

  • Webhotel
  • Domæne
  • Premium plugins og temaer
  • Hjælp fra en professionel webdesigner

 

Du skal altså kun betale ekstra, hvis du vælger at benytte premium plugins og temaer samt får hjælp fra en webdesigner og WordPress ekspert.

WordPress kræver, at du har et webhotel til dit domæne. Det kan du få igennem vores serviceaftaler eller en af de mange andre udbydere, der tilbyder WordPress webhoteller. 

Om WordPress er svært er en subjektiv holdning. Hvis du i forvejen har en del IT erfaring, vil det helt naturligt være nemmere for dig, at finde rundt i systemet. 

Hos Komenti er det vigtigt for os, at det er nemt for dig at have en hjemmeside. Derfor tilbyder vi både serviceaftaler, undervisning samt videguides. 

Vi leverer typisk første udkast inden for 2-5 uger. Leveringstiden afhænger af, hvor hurtig du er til at besvare vores henvendelser, samt hvilken type hjemmeside der er tale om.

Vi oplyser altid om forventet leveringstid, når vi giver et tilbud. 

Hvis du gerne vil have en WordPress hjemmeside guide, kan vi selvfølgelig hjælpe med det. 

Vi kan både lave videguides, som forklarer hvordan du laver rettelser på hjemmesiden m.m. Vi kan også tilbyde undervisning og serviceaftaler. 

Prisen afhænger af din hjemmeside, og vi giver gerne et tilbud i kombination med tilbud på din hjemmeside. 

WordPress i sig selv er gratis. Når vi designer en WordPress hjemmeside benytter vi den anerkendte sidebygger Elementor Pro. 

Elementor Pro er en licensbaseret løsning til WordPress. Licensen til dette er indregnet i prisen på din hjemmeside, og du skal derfor ikke bekymre dig om ekstra omkostninger til Elementor. 

Såfremt du ønsker ekstrafunktioner, som ikke kan klares med et gratis plugin eller Elementor Pro, tager vi en dialog med dig om prisen til en evt. årlig licens. Så får du et overblik over omkostningerne. 

Domæne

Domænet er din hjemmesides navn. Der betales en årlig afgift for at eje dette domæne. Et .dk domæne koster f.eks. 60 kr./år. Dette betales direkte til DK-hostmaster.

Webhotel/hosting

Hvis du vil gøre brug af dit domæne, er det nødvendigt, at du har et webhotel/hosting. Webhotellet sørger altså for, at du har en aktiv hjemmeside. Det er også på webhotellet, at du kan oprette e-mails med dit domænenavn.

Du vælger selv, hvilket webhotel du ønsker. Vi tilbyder supportaftaler inkl. webhotel.

Nej. Der er ingen binding og der kommer heller ikke en ekstraregning i fremtiden. Det skal være nemt at gennemskue, og derfor får du én pris, som er den eneste, du skal betale for webdesignet.

Når vi har designet din nye hjemmeside, er den din.

Efterfølgende omkostninger: årlig domæneafgift, webhotel og evt. supportaftale.

 

Vi tilbyder en fast supportaftale, klippekort samt support på timebasis. Du vælger selv, om du ønsker en fast aftale. 

Du står som udgangspunkt selv får tekster og korrektur.

Men hvis du har brug for hjælp til tekster eller korrektur, giver vi gerne et tilbud på tekstforfatning eller korrektur