Blogindlæg og artikler

Kontakt os

Professionelle artikler

Skrevet af professionelle tekstforfattere

Blogindlæg på din hjemmeside er en god måde at give relevant viden til dine kunder. Og samtidig holder du liv i din hjemmeside. Men det kan være svært at finde tiden i en travl hverdag. 

Vi tilbyder tekstforfatning af artikler til din hjemmeside om specifikke emner. Vi kan skrive til alle brancher, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os. 

Hurtig levering

Du skal ikke vente for længe på dit nye blogindlæg. Derfor gør vi altid vores for, at vi kan levere dem hurtigt. Når du bestiller dine tekster, får du også en leveringsdato.

Vi elsker SEO

Vi arbejder med SEO hver dag. Og vi elsker det. Du kan derfor være sikker på, at blogindlægget/artiklen bliver skrevet af en dygtig tekstforfatter, der har den rette SEO-erfaring.

Nemt samarbejde

Når der skrives blogindlæg og artikler til din hjemmeside, er det vigtigt med et nemt samarbejde med tekstforfatteren. Du får tilknyttet en fast tekstforfatter, som arbejder på dine tekster.

Fast pris

Vi aftaler prisen for dine tekster inden vi går i gang. Så ved du altid, hvad du kan forvente. Vi afregner både med faste priser og timepris.

Sælg dig selv og dine ydelser

Salgsmateriale til din hjemmeside

Når du har en blog på din hjemmeside, kan du bruge teksterne som salgsmateriale. Artiklerne kan bruges som uddybende information, om det du sælger. Det kan f.eks. være guides til, hvordan man bruger et bestemt produkt, DIY artikler eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at indholdet på bloggen skaber værdi for dine kunder. 

Hvorfor få professionelle tekster?

Bedre rangering på Google med en aktiv blog​

Når der skal skabes en bedre rangering på Google, er det vigtigt med det rette tekstindhold på hjemmesiden. Det skal være relevant for den ydelse/produkt som du sælger, og ikke mindst skal indholdet være relevant for dine kunder og deres søgninger. 

Her starter man ofte med at skrive SEO-tekster, om det du tilbyder. Men ønsker man at blive i toppen på Google, kræver det, at man fortsat yder en indsats. Ved at have en aktiv blog med interessante artikler, kan du opnå bedre resultater på Google. 

Er du i tvivl om hvilke tekster du har brug for?

Vi tilbyder mange forskellige typer tekster. Vi tager gerne en snak med dig om, hvilke tekster der passer til din hjemmeside. Kontakt os for at høre mere. 

Hvor langt tænker du frem?

En langsigtet investering

Nye tekster på din hjemmeside giver ikke nødvendigvis resultater her og nu. Når der investeres i tekstforfatning, er det de langsigtede resultater, som er interessante for din virksomhed.

Det er forskelligt, hvor lang tid der går, før man virkelig kan se resultater. Det afhænger nemlig af både din branche og søgeordene. Vi kommer gerne med et estimat på, hvad du kan forvente, men vi kan ikke komme med garantier.

Skal vi skrive dine tekster?

Vi har styr på vores research

Det er meget vigtigt, at teksterne på din hjemmeside ikke har misvisende information. Derfor går vi også meget op i, at lave research på emnet, inden vi går i gang med at skrive. Og vi forsætter med vores research under vores arbejde. Vi tager også gerne en snak med dig, hvis du kan bidrage med nogle gode guldkorn. 

Du behøver derfor ikke tøve med at kontakte os, selvom du er i en branche som kræver specifik kendskab. Vi skriver tekster til alverdens brancher og produkter. 

Kender du din placering på Google?

Resultater der kan måles

Selvom vi ikke kan komme med garantier, så kan du være sikker på, at du kommer til at opleve resultaterne. Det er nemlig muligt at holde øje med din hjemmesides ranking på Google baseret på bestemte søgeord. Så kan du så udviklingen over flere måneder.

Vi rådgiver dig gerne til, hvilke værktøjer du kan bruge. Vi kan også hjælpe med opgaven.